flashvortex

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Ποιά είναι τα πρώτα πράγματα που θα κάνατε αν γινόσασταν πρωθυπουργός?

Πολλά είναι που θα ήθελα να κάνω..

Καταρχην ριζική ανανέωση του κρατικού μηχανισμού και εξάλειψη της διφθορας και εξυγίανση στα πολιτικά αξιώματα και στην ελληνική αστυνομία..Όχι ότι είναι σιγουρά εφικτό η εύκολο αλλά θα προσπαθούσα..

Επειτά θα έβαζα αυστηρή νομοθεσία για τα διάφορα φαινόμενα κοινωνικής αδικίας,ανισότητας και εκμεταλλευσης σεξουαλικής και μη στην γυναίκα η αντρα στον εργασιακό χώρο και όχι μόνο..Γιατί μπορεί να εχουν εξισωθεί συνταγματικά τα δυο φύλα αλλά στην πράξη δεν είναι έτσι ειδικά στην Ελλάδα και αυτό είναι κάτι που με εξοργίζει..

Θα καθιέρωνα όλα τα δικαίωματα και τις υποχρεώσεις τον ομοφυλόφιλων γιατί δεν θεωρώ ότι πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν ξεχωριστή κατηγορία!Τον κοινωνικό ρατσισμό αυτής της μορφής τον θεωρώ πολύ άδικο..Επειδή εγώ ή οποιοδήποτε άλλος είναι straight έχει περισσότερα δικαιώματα?Όχι.. Δεν αφορά το κράτος το κρεβάτι του κάθε πολίτη..

Σίγουρα θα ανανέωνα ριζικά το εκπαιδευτικό σύστημα και είδικά την ανώτατη εκπαίδευση όχι μόνο σαν θεσμούς αλλά όσον αφορά εγκαταστάσεις,εξοπλισμό και καθηγητές..

Και θα προωθούσα την εικόνα και την δυναμικότητα της Ελλάδας στην Ευρωπαική Ενωση και ειδικά στο εξωτερικό..Δεν μου αρέσει η εικόνα του φτωχού ευρωπαίου συγγενή με την οποία πολλοί μας αντιμετωπίζουν..

Αυτά δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι άλλο αυτή την στιγμη..
Βέβαια όλα αυτά είναι εύκολα στα λόγια δεν ξέρω τώρα αν ήμουν στην θέση του εκάστοτε πρωθυπουργού τι θα κατάφερνα να κάνω και τι όχι.Γι'αυτό ας μην κρίνουμε τόσο εύκολα τα έργα του καθένος δεν είναι εύκολο πράγμα η διακυβέρνηση μιας χώρας..

Και αυτό το βιντεάκι για τον τωρινό αλλα και για όσους ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ μια ελλαδίτσα που έπρεπε να είναι η πρώτη τον πρωτον.
Αυτά είχα να πω αλλα και πολλά αλλα τα οποια τα ξέρετε και δεν ξέρω που θα το αφήσουμε να πάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου